Peringatan!!

Penulisan dalam blog ni adakala berunsur kritikan secara rambang yang tak menyebut @ merujuk kepada mana2 pihak @ individu. Jadi kalau ada yang terasa anggaplah ia 1 kebetulan @ terima je la sebagai peringatan. Pendapat penulis jugak mungkin berubah mengikut situasi, masa & kematangan jadi tengok tarikh entri sebelum menghentam & mempertikaikan perbezaan pendapat di dalam entri2 dulu kini & selamanya. Peace No War
P/s : Penulis blog ni bukalah baik sangat cuma berkongsi pendapat je.. Andai ada yang terasa saya minta maaf, kadang2 kebetulan itu menjadi salah sangka cuma harap kita tidak menjadi musuh.

06 May 2012

DAPAT DUIT DARI KENANGAN

Cakap pasal duit.. takde orang taknak duit. Nak cari duit bukan senang tapi kalau senang2 je dapat duit sapa taknak kan?? Takde tuah datang bergolek tapi Tuah tu mungkin milik kita cuma dia tak datang bergolek2 je. Jadi nak tau kita ni bertuah ke tidak mesti cuba dulu.. Cuba adalag salah satu cara kita berusaha.

Sekarang ni Nestle bagi peluang senang walau tak mudah & bergantung pada usaha & tuah jugak untuk dapat duit. Macam mana?? Jom sang lekit share bagi mereka2 yang masih tak tau macam mana caranya.


Nestle sekarang tengah meraikan 100 tahun Nestle di sisi mu. Pihak Nestle menganjurkan contest untuk pelanggan yang pernah @ masih guna produk Nestle. Antara contest2 yang ada.. kenangan bersama Nestle. Kita kena share la cerita pendek yang pernah berlaku dalam hidup kita berkenaan produk Nestle ni. Ataupun kita ada video2 menarik tentang produk Nestle ni. Produk Nestle ni banyak.. antaranya Maggi, Nescafe, Milo, bIskut bagai la.. Tak larat nak list. Korang boleh search la kalau nak tahu lagi pasal produk Nestle ni. Jadi.. jangan sia2 kan memori korang yang ada bersama Nestle. Apakata cuba join contest ni manalah tau ada tuah & menang. Sebelum nak join mesti korang nak tau dulu kan apa hadiahnya..



Menarik tak?? Senang je nak join contest.. Kalau yang berminat boleh clik 'Nestle 100 tahun Disisimu". Kat situ korang boleh tau macam mana nak sertai contest ni. Selamat mencuba & semoga berjaya.

P/S : Sang Lekit dah join sebab tu sang lekit share dengan geng2 melekit kat sini.

9 comments:

  1. dah lama nak share kenangan dgn Nestle tapi asyik lupa, tenkiu Lekit kerana mengingatkan daku..

    ReplyDelete
  2. kenangan memang ada tapi nak bubuh dalam tulis tu yang payah

    ReplyDelete
  3. part bercerita tu yang den lomah ni..den tak reti nak ngarang cerito

    ReplyDelete
  4. wehuu...
    semoga berjaya..nak join..tapi masih lagi tercari2 kenangan ni..


    * tukar header lagi..simple!

    ReplyDelete
  5. nak komen header....mmg stailo!

    ReplyDelete
  6. kenangan tu mmg ada.. tapi kalau nak start citer..alamak... menggaru kepala 1 jam agaknya.. hehe

    ReplyDelete
  7. orite tenkiu, aku dah hantar dah cerita aku, tapi tak puas taip, ada 100 patah perkataan je. hahaha

    ReplyDelete
  8. jarang join contest hadiah besar-besar nie hehehe

    ReplyDelete
  9. akak lemah sikit bab mengarat cerita ni..setakat bercerita kat jiran2 tu boleh la..heheheh

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!